Services

Don't you worry 'bout a thing

Service Desk & Support

Wij weten dat een hoog serviceniveau van essentieel belang is voor onze klanten. Wij leveren diensten die de persoonlijke touch terugbrengen naar de behoeften van onze klanten. 

Naast onze servicedesk bieden wij ook verschillende support modellen aan. Neem contact met ons op om een op maat gemaakt aanbod te bespreken. Wij doen niet aan kant-en-klare diensten. We weten dat elke klant zijn eigen noden heeft, en daarom creëren we op maat gemaakte support modellen.

Onze Service Desk is gevestigd in Antwerpen en wordt bemand door ervaren professionals, dit 24 op 7. 

ARYX Services - Service desk
ARYX Services - Professional Services

Professional Services

ARYX biedt een volledig portfolio van netwerk consulting diensten aan. Gaande van strategie en architectuur ontwikkeling tot gedetailleerd ontwerpen, integreren en optimaliseren van uw IT-omgeving. Onze experten hebben ervaring met de meest complexe netwerken en de transformaties ervan.

Ingenieur resources

Deze dienst biedt de mogelijkheid om een beroep te doen op ARYX consultants voor de ondersteuning van de ICT afdeling van de klant.

Een pakket van dagen wordt aangekocht, waarmee consultants ad-hoc kunnen worden aangevraagd, of gepland op regelmatige tijdstippen (bijvoorbeeld maandelijks). Voor elke nieuwe aanvraag, zal ARYX een consultant inplannen in het eerst beschikbare tijdslot.

Project Management

Van bedrijfsnetwerk ontwerpen tot switch, router, server of cloud configuratie, ARYX levert de beste end-to-end technologie implementatie know-how. We installeren niet alleen hardware en software, we integreren en automatiseren de componenten en diensten zorgvuldig zodat ze goed geïntegreerd zijn in uw omgeving.

Audits

Netwerk audits zijn het in kaart brengen en inventariseren van uw netwerk in termen van hardware en software. Het is een vrij complexe taak die handmatige identificatie van netwerkelementen vereist. In sommige gevallen kunnen netwerkaudit-tools geautomatiseerde ondersteuning bieden bij het identificeren van de apparaten en diensten die op het netwerk zijn aangesloten. Naast hardware en software moet de monitoring ook beveiligingsdocumentatie omvatten, zoals gebruikersaccounts en -groepen, alsook machtigingen.

Netwerkbeveiliging speelt een uitzonderlijk grote rol in het auditproces. Sommige klanten kiezen ervoor om cybersecurity kort te behandelen, terwijl anderen gedetailleerde project-scopes maken die volledig over dit onderwerp gaan. ARYX is gespecialiseerd in netwerk audits en cybersecurity assessments, meestal stellen wij voor om deze te combineren in 1 audit.  Samen met onze klanten bespreken we wat als eerste beoordeeld moet worden. 

ARYX Services - Audit

Als je meer te weten wil komen over onze services, neem dan snel contact op!