News

ARYX updates, hot off the press. 

ARYX & Inmanta Automation

Antwerpen, 16 juli 2021

ARYX heeft in Inmanta een unieke partner gevonden om een belangrijk en heikel punt in de huidige IT enterprise omgevingen te tackelen: het beheren van uw netwerk met 1 enkele tool, over alle domeinen en merken heen.

Vandaag de dag is het belangrijk om zoveel mogelijk bedrijfsprocessen te automatiseren, want: time is money. Eén van de moeilijkste omgevingen om te automatiseren is nog steeds de IT-omgeving van de grote bedrijven. Tot nu. Dankzij de unieke oplossing die ARYX samen met Inmanta kan leveren, zijn vanaf vandaag klanten in de mogelijkheid om hun IT-omgeving te gaan automatiseren, los van enige vendorkeuze. De klant is vanaf heden in staat om zijn multi-vendor omgeving te gaan beheren met 1 platform, dat van ARYX & Inmanta. We helpen hiermee de enterprises op verschillende vlakken:

  • - Je hebt met het platform een totaaloverzicht van je hele netwerk, van datacenter tot cloud-omgeving. Dus geen verschillende managementtools maar 1 uniforme omgeving los van enige vendor beperking.
  • - Installatie en configuratie: dankzij onze oplossing zijn toekomstige aanpassingen in uw netwerk sneller te implementeren en configureren, dankzij doorgedreven automatisatie en orkestratie.

Als kers op de taart verhogen wij de betrouwbaarheid van je netwerk: Inmanta is self healing en corrigeert eventuele fouten meteen . Dankzij de doorgedreven automatisatie en orkestratie is uw netwerk ook steeds voorzien van de juiste software-upgrades en patches.

ARYX en Inmanta samenwerking

ARYX en Inmanta hebben de krachten gebundeld om de enterprise markt te gaan voorzien van de tot nog toe missing link in hun IT-omgeving: een uniform beheer en automatisatieplatform dat de klant in staat stelt om zijn bestaande netwerk te gaan uitbreiden, zonder te moeten kijken naar een bepaalde vendor. Dankzij ons kan de klant gaan kijken naar alle oplossingen die er bestaan zonder de gekende vendor lock-in.

De enterprise networking kennis en ervaring van ARYX gecombineerd met het krachtige automatisatie- en orkestratieplatform van Inmanta creëert een unieke oplossing voor de enterprise markt.

Over Inmanta

Inmanta - een spin-off van de KU Leuven – is een snelgroeiend softwarebedrijf dat  telecomoperatoren en service providers in staat stelt om sneller en flexibeler hun connectiviteitsdiensten aan te bieden dankzij doorgedreven automatisatie. Met behulp van innovatieve automatisatie- en orkestratietechnologie elimineert Inmanta de complexiteit van grootschalige netwerk-, security- en IT-infrastructuur om de Time to Market en Total Cost of Ownership (TCO) te minimaliseren.

Toonaangevende telecom- en communicatieproviders vertrouwen op Inmanta's software om hun bedrijfskritische diensten automatisch te beheren, hun automatiseringsproces te versterken, hun operationele efficiëntie te verhogen en hen door hun transformatieproces te loodsen.

Inmanta streeft altijd naar uitmuntendheid en het volledige team is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit aan klanten en partners.

www.inmanta.com

Over ARYX

ARYX is een dynamisch service bedrijf uit Antwerpen dat zich richt op hoge service standaarden en helpt klanten hun IT-omgeving te beheren en stapt weg van een vooringenomen vendor-oplossing. Wij benaderen de klant met een open blik en luisteren eerst alvorens we zelf een oplossing gaan voorstellen.

ARYX neemt de klant mee om te ontdekken dat er meer is dan de "gewone" oplossing voor hun IT-omgeving. Een optie die hen naar nieuwe hoogtes en inzichten zal brengen over hun IT-infrastructuur, en daarbij een financieel aantrekkelijker voorstel kan maken.

Wij zijn in staat om deze optie te bieden met een aanbod van strategische partnerships met innovatieve spelers in onze industrie. ARYX ingenieurs zijn full time bezig met het zoeken naar nieuwe innovatieve oplossingen waar onze klanten van kunnen profiteren.

ARYX biedt de klant overigens steeds de optie om zijn diensten, hardware en software als een service af te nemen. Zo betaalt de klant niet alles upfront, maar geven we hen de mogelijkheid om de kost te spreiden over een periode van 3 of 5 jaar.

www.aryx.eu

ARYX welcomes Jan Mistiaen

Antwerp, 29/03/2021

It is with great pleasure that we would like to welcome Jan Mistiaen to our team as Business Manager. Jan will support our company with the development of our internal structure. He will mainly focus on our processes and procedures in order to provide our customers a high-quality service. Jan will also assist us with the expansion of our market potential.
Jan brings us a wealth of experience and insights of the sector. His knowledge of business processes and procedures will help us become an even more efficient company that will eventually benefit the customer. His expertise in business intelligence and analytics will also be valuable in enabling us to make the right strategic decisions. Due to the growing flow of big data, Jan’s knowledge in this area will strengthen our company in the field of data management and data governance.
Overall Jan gets the message!

Welcome to the team! #aryx # #team #experience #data #datamanagement #quality

Jan Mistiaen