IT Solutions as a Service

IT solutions as a Service

ARYX kan uw bedrijf aanzienlijk helpen besparen.

Wij merken dat voor veel bedrijven het aankopen van IT-infrastructuur zoals antivirus software, cloud-oplossingen maar ook alle hardware zoals servers, switches en wifi oplossingen een zware kost is. Daarom hebben wij een oplossing waarbij u voor een vast bedrag per maand dit kan gaan huren of leasen bij ons. Zo kan u de uitgaven heel mooi spreiden, weet u exact hoeveel u per maand uitgeeft en heeft u ook altijd de nodige ondersteuning van ARYX voor uw hardware en software.

Op die manier moet u de zware investering niet doen, maar hebt u wel een oplossing die meegroeit met je bedrijf.

Wij hanteren hiervoor 2 contractformules die kunnen lopen over 1, 3 of 5 jaar:

  • Renting: hierbij blijft het materiaal eigendom van ARYX, zonder verplichte aankoopoptie
  • Leasing: hierbij heeft de klant de mogelijkheid om op het einde van het contract het materiaal aan te kopen (na het betalen van de restwaarde, niet van toepassing op software en cloud licenties).
ARYX Services - Audit

Oplossingen

Netwerkoplossingen: Het voorzien van switches en firewalls om uw eigen netwerk op te zetten. Met het gebruik van switches en firewalls kan u uw netwerk beter beveiligen en opsplitsen.

Wifi: Draadloos netwerk voor uw kantoor, magazijn, winkelruimte en andere omgevingen. Met een goed beheerd draadloos netwerk geeft u buiten uw werknemers ook uw bezoekers veilige toegang tot het netwerk.

Storage: Zowel fysiek als in de cloud kunnen wij bij ARYX uw data laten opslaan. Naargelang de noden van de klant kan deze omgeving mee groeien. Met dit flexibele model betaal je nooit een euro teveel aan opslagruimte voor je data. Dit kan gaan van AWS, AZURE, FileSharing tot effectieve storage nodes in je serverrroom. Van 1 MB tot meerdere petabytes.

End point protection: Wij zorgen ervoor dat de toestellen die geconnecteerd zijn op uw netwerk ook voldoende beveiligd zijn tegen ransomware.

Emailbeveiliging: Met onze oplossing is je O365 omgeving beveiligd tegen phishing en zijn al uw e-mails geback-upt.

Paswoordmanagement: Door Identity en Access Management toe te passen kan nooit een persoon aan de data zonder zichzelf te identificeren. Paswoorden worden op bedrijfsniveau ingesteld en kunnen beheerd worden per applicatie.

Thuiswerkoplossingen: Met “zero trust access”-licenties kan u op een veilige manier uw werknemers remote laten werken en ze toch toegang bieden tot de bedrijfsapplicaties.

Installatie

Onze medewerkers ondersteunen de klanten met installatie en configuratie (indien nodig) van de aangekochte toestellen of cloud-oplossingen. Zo hoeft u zelf niets te doen.

ARYX Services - Professional Services

Ondersteuning bij problemen

Indien er na installatie problemen zouden optreden dan ondersteunt ARYX de klant hierbij. We gaan zeer snel het probleem verhelpen door de nodige telefonische support te leveren en indien nodig op locatie te komen.

Indien er een aangekocht toestel defect blijkt te zijn tijdens de looptijd van het contract, dan zal ARYX dit kostenloos vervangen.

Heb je interesse om dit samen met ons te bekijken?
ask@aryx.eu
Tel: +32 3 369 73 10