Approach

Ontdek onze manier van werken. 

ARYX gets the message

Wij gaan bij ARYX zeer methodisch te werk en vertrekken steeds vanuit een onafhankelijk standpunt. Wij adviseren en begeleiden onze klanten naar een correcte oplossing. 

Wij volgen steeds volgende stappen: 

Intake en kennismakingsgesprek
Elk traject begint steeds met een eerste gesprek, om de klant zijn probleem te ontdekken en vooral om ons beter te leren kennen. Alles begint bij vertrouwen en een eerlijke communicatie. U zal merken dat wij vooral luisteren en met doelgerichte vragen al uw problemen blootleggen. 

Audit / Workshop / Design
Tijdens deze fase gaan wij op zoek naar de kern van uw IT-probleem en brengen we de exacte noden van de klant in kaart. Hier hanteren wij een onafhankelijke houding. Ons advies is dus niet vendor-driven, maar wel oplossingsgericht. 

Rapportage
Na ons onderzoek krijgt u een duidelijk en overzichtelijk rapport / verslag van onze bevindingen met onze aanbevelingen. U bent vrij om met deze informatie zelf aan de slag te gaan, of met ons een transformatie en/of migratietraject te starten. 

Vervolgtraject
In deze (optionele) fase begeleidt ARYX u graag met de implementatie van eventuele oplossingen en services. 

 

Wireless

Nu gebruikers steeds mobieler worden en zakelijke toepassingen steeds meer bandbreedte vragen, zijn geavanceerde draadloze diensten van cruciaal belang om bedrijven innovatief en flexibel te laten werken.

ARYX heeft een brede ervaring met Wi-Fi in kantoor-, outdoor- en industriële omgevingen.  ARYX ingenieurs helpen u om een gedetailleerd, site-specifiek plan te ontwikkelen voor de implementatie van een nieuwe Wi-Fi oplossing, inclusief de procedures, configuraties en testen die nodig zijn om de technologie succesvol te implementeren en in gebruik te nemen. 

 

ARYX Solutions - Wireless
ARYX Solutions - Datacenter

Datacenter

Datacenters bij bedrijven moeten mee evolueren om de flexibiliteit en efficiëntie te bieden die de groei van het bedrijf versnellen. Er bestaan al krachtige technologieën voor cloud computing, high-performance computing en big data die u kunnen helpen services te leveren aan uw zakelijke gebruikers.

De risico's van het niet upgraden en optimaliseren van uw datacenter kunnen aanzienlijk zijn. Tegelijkertijd kan een gedeeltelijk geüpgraded datacenter ook verhinderen dat de organisatie mee geniet van de nieuwste technologie en beveiligingsmogelijkheden. IT moet een doordachte oplossingen zijn voor datacenteroptimalisatie om nu het maximale uit de investering te halen en zich tegelijkertijd voor te bereiden op het volgende niveau van datacenterinnovatie: een geautomatiseerde en georkestreerde omgeving via softwaregedefinieerde infrastructuur (SDI). 
SDI maakt datacentertransformatie mogelijk van propriëtaire apparatuur met vaste functies naar standaard, flexibele en kosteneffectieve systemen voor computing, opslag en netwerkbronnen.

LAN & WAN

ARYX voorziet local area network en wide area network (LAN/WAN) ontwerpen, ontwikkelingen, en implementaties bij klanten. Onze experten hebben ervaring met complexe en globale netwerk transformaties.

Wij helpen bij het ontwerpen en implementeren van betrouwbare en capabele LAN en WAN oplossingen. Wij helpen bedrijven zowel bij het opzetten van lokale kantoren als bij het implementeren van 'wide area netwerken' met kantoren op meerdere locaties.

Bovendien helpen wij klanten hun netwerkuitdagingen aan te gaan door een reeks van diensten aan te bieden, van analyse & ontwerp tot implementatie. Wij nemen de tijd om uw huidige IT-infrastructuur en bedrijfsdoelstellingen te leren kennen en werken met u samen om een voorspelbare, functionele en beheerbare LAN/WAN-infrastructuur te creëren.

Cloud

De cloud is een belangrijk onderdeel geworden van digitale transformatie - iets wat veel organisaties nastreven.  
Om dat te bereiken, blijven bedrijven data, workloads, development en andere componenten van hun technologische omgevingen in een snel tempo migreren van lokale naar cloud services.  
ARYX kan uw partner zijn om uw infrastructuur en applicaties te beoordelen en te bepalen welke technologieën in aanmerking komen om naar de cloud te verhuizen.  Onze experts zullen een plan opstellen om uw applicaties dichter bij uw klanten te brengen, sneller te schalen, end-of-life technologie problemen te vermijden, governance en zichtbaarheid te verbeteren; om er maar een paar te noemen.

Wij bieden private cloud-, public cloud- of hybride cloud-oplossingen aan.

ARYX Solutions - Cloud

Storage

ARYX levert storage-oplossingen voor high-performance omgevingen. Samen met onze storage partners zijn wij in staat om oplossingen te leveren voor al uw behoeften: 

- Storage als een Service

- Storage op locatie

- Schaalbare oplossingen (pay as you grow) 

- Cloud Storage 

Cybersecurity

Wij voeren risicoanalyses uit om de belangrijkste risico's binnen uw IT-omgeving te bepalen. Onze assessments kunnen vele vormen aannemen, maar de output is altijd een lijst van geprioriteerde taken gevolgd door aanbevelingen van onze cybersecurity experts. 

ARYX kan uw organisatie helpen veiliger te worden dan het al is. Wij kunnen u adviseren over verschillende oplossingen op alle cybersecurity domeinen. Variërend van end-point bescherming, e-mail security, netwerkbeveiliging, beveiligde toegang, cloud beveiliging en nog veel meer.