Onze visie

We zijn ervan overtuigd dat IT anders georganiseerd kan worden.

Ons team

ARYX werd opgericht door 4 professionals in de pre-covid tijd van begin 2020: David Franck, Tim SterckxFrank Rosquin & Sammy De Maertelaere. Al snel voegde ook Jan Mistiaen zich bij ons core-team. 

Ondertussen bestaat ARYX uit een team van gecertificeerde netwerk- en cybersecurity engineers, account managers en service desk medewerkers. 

 

Onze unieke manier van werken

Wij nemen onze klanten mee in een verhaal om te ontdekken dat er meer is dan de "gewone" oplossing voor hun IT-omgeving. Wij zijn in staat om onze klanten een betere optie te bieden.

Een optie die hen naar nieuwe hoogten en inzichten zal brengen over hun IT-infrastructuur. 

Dit maken we mogelijk door aan te bieden met innovatieve spelers in onze industrie.

Dankzij engineering en ontwikkeling zijn wij in staat om de IT-omgeving van onze klanten te automatiseren, monitoren, beheren en orkestreren.

About ARYX

We are only human

Wij brengen de menselijke factor terug in je IT. Omdat IT meer is dan een oplossing voor uw bedrijfsbehoeften. IT is een oplossing gebouwd voor mensen. Daarom richten wij ons ook op mensen. Wij vertrouwen niet alleen op machines. Wij leiden uw personeel op en trainen hen om zich meer bewust te worden van de bedreigingen van vandaag. 

Van virtualisatie tot automatisering en orchestratie, IT-transformatie kan leiden tot aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele IT, met progressieve kostenverbeteringen. 

"Onze technologie-experts hebben een automatiseringslaag ontwikkeld dat resulteert in snellere implementaties, eenvoudiger beheer, configuratie van uw netwerk en last but not least: de klant is eindelijk in staat om zich te bevrijden van de welbekende vendor lock-in. Het stelt de klant in staat zich te concentreren op zijn core business terwijl ARYX en zijn automatiseringsplatform het netwerk beheren."